Info med anledning av Covid-19

Som ni säkert vet har regeringen nu beslutat att det, från och med torsdag 12 mars och tills vidare, i hela Sverige, blir förbjudet att anordna allmänna sammankomster och offentliga tillställningar med fler än 500 deltagare.

 

Då det är oklart hur länge förbudet kommer gälla kommer vi ställa in vårt årliga valborgsfirande på Ladan. Inköp, planering och bidragsansökningar skulle annars behövt påbörjas redan nu, och det kan vi inte göra med den rådande osäkerheten.
 

Vi har även valt att ställa in loppisen som skulle gått av stapeln den 28 mars men som nu blir uppskjuten och förhoppningsvis kan genomföras senare i vår eller sommar.  
 

Vi är väldigt ledsna över detta men såklart måste vi följa restriktionerna och göra vad vi kan!

 

För uppdateringar om våra andra aktiviteter och föreläsningar hänvisar vi till våra sociala medier, men i dagsläget planerar vi inte att ställa in något utöver Valborgsfirandet och loppisen.

 

Länk till regeringens förordning: https://www.regeringen.se/artiklar/2020/03/forordning-om-forbud-mot-att-halla-allmanna-sammankomster-och-offentliga-tillstallningar/

Aktuellt

Träffa grisarna

Varje torsdag kl 15.00 under mars har du möjlighet att träffa våra grisar Alma och Rune.

Holk-verkstad 25 april

Anders Ridderström från Naturskyddsföreningen lär oss att bygga fågelholkar och insektshotell till våra vilda vänner. Drop in kl 11-14.

Pris per holk: 50 kr för icke medlemmar, 20 kronor för medlemmar.

Barnloppis 28 mars - Inställd!

På grund av restriktionerna kring folksamling har vi valrt att skjuta upp loppisen tills senare i vår.

Lamm på väg!

Våra fyra tackor är dräktiga och vi väntar otåligt på lammen som brukar födas i mars. Följ oss på facebook så du inte missar när de kommer!

Öppettider

Gården är öppen

Mån-fre: 10.00 - 16.30

Helger: 10.00 - 14.00

Letade du efter förskolan Backa Västergård?

På Rimmaregatan 9 huserar två föreningar. Ideella föreningen Ladan driver stallet och Föräldrakooperativet Backa Västergård driver förskolan sida vid sida. Är du intresserad av förskoleverksamheten är du välkommen att läsa mer om den på Backa Västergårds hemsida.

Till förskolan Backa Västergård
EU-flagga+Europeiska+jordbruksfonden+fär
Leader+färg.jpg
Logo LEADER_LANGSGOTAALV.png
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now