top of page

Barnkalas

Barnkalas på Ladan

Kalas går att boka på lördagar och söndagar. Du bokar genom att ringa stallet, 0762771769.

På fredagen innan kalaset tar stallansvarig kontakt med dig och stämmer av att kalaset blir av. Kostnaden för kalaset betalas på fredagen via swish till 1235398797 eller bankkonto. 

 

OBS! Nytt sen 1/9: Bokningsavgift på 100 kr ska betalas i samband med anmälan. Vid avbokning återbetalas ej bokningsavgiften.

Det finns olika alternativ att välja på:

1. Hyra lokal 500 kr.

Ni hyr lokal och får en vedpåse om ni vill grilla. Ni kan få tillgång till lokalen tidigast kl 10.00 och lämna senast kl. 16.00. Ni kan leka och hälsa på djuren i egen takt. När ni lämnar ska lokalen vara iordningställd som den var när ni kom.

2. Hyra lokal + djurträff. 700 kr.

Som alternativ 1 + att personalen hjälper er att träffa ett djur på lite närmre håll, mata och/eller klappa beroende på djurslag. Djuren ni kan välja mellan är grisar, kaniner, hönor, och får. 

Max 15 barn.

3. Djurskötarkalas. 1000 kr.

För en mindre grupp barn ordnar vi så att de kan hjälpa till med sysslor i stallet, med fokus på att göra djuren glada. Beroende på dagens jobb kan ni få bland annat väga upp foder, gömma mat i hagarna, plocka grenar att ge till djuren eller städa hos något djur. Ni kommer få gå in till några djur och träffa dem på deras villkor. Aktiviteten tar ca en timme.

Passar barn i åldern 7-13 år. Max åtta barn. Viktigt att barnen har oömma kläder som ej varit i något annat stall.

20160905_131113.jpg
Info om lokalen

Ni har tillgång till grillplats samt en lokal med sittplats för ca 20 personer. OBS att i samma ingång som kalaslokalen finns även vår besökstoalett så ni kan inte låsa ytterdörren utan det måste vara öppet till toaletten. Ni kan hänga för en gardin så att övriga besökare ser att det är upptaget i lokalen.

Om ni är ett stort sällskap eller om ni vill ha extra plats kan ni välja att ha kalaset i en större lokal i Ladan, det finns bord och stolar för runt 100 personer vid behov. Ni får då själva plocka fram och tillbaka bord och bänkar.

Lekladan och utemiljöerna delas med övriga besökare. I ladan finns en madrass att hoppa på, sandlåda och lekstuga. Utomhus finns en lekplats med gungor, ett skogsområde och djurhagarna där djuren är under dagtid.

I den lilla lokalen finns kokplatta, kyl, frys, micro, diskho och kaffebryggare. Dock finns inga köksredskap eller kastruller.

I vedpåsen ingår ved, tidning, småskräp att tända med, tändstickor/tändare och en sopsäck. Ni samlar ihop ert skräp i sopsäcken och lämnar vid soprummet/stallet när ni är klara.

Ideella Föreningen Ladan Backa Västergård
bottom of page