EU-flagga+Europeiska+jordbruksfonden+fär
Leader+färg.jpg
Logo LEADER_LANGSGOTAALV.png

Barnkalas

Våren 2020

Det går att boka kalas på helgerna 1 mars -1 juni. Tel. 0762771769.

På fredagen innan kalaset tar stallansvarig kontakt med dig och stämmer av att kalaset blir av. Kostnaden för kalaset betalas på fredagen via swish till 1235398797 eller bankkonto.

I vår har vi tre olika alternativ att välja på:

1. Eget kalas. 500 kr.

Ni hyr lokal och får en vedpåse om ni vill grilla. Ni kan få tillgång till lokalen tidigast kl 10.00 och lämna senast kl. 16.00. Ni kan leka och hälsa på djuren i egen takt. När ni lämnar ska lokalen vara iordningställd som den var när ni kom.

2. Kalas med djurträff. 700 kr.

Som alternativ 1 + att personalen hjälper er att träffa ett djur på lite närmre håll, mata och/eller klappa beroende på djurslag. Djuren ni kan välja mellan är grisar, hästar, får, getter och kor (korna får man bara mata, ej gå in till). Max 15 barn.

3. Djurskötarkalas. 1000 kr.

För en mindre grupp barn ordnar vi så att de kan hjälpa till med sysslor i stallet, med fokus på att göra djuren glada. Beroende på dagens jobb kan ni få bland annat väga upp foder, gömma mat i hagarna, plocka grenar att ge till djuren eller städa hos något djur. Ni kommer få gå in till några djur och träffa dem på deras villkor. Aktiviteten tar ca en timme.

Passar barn i åldern 7-13 år. Max åtta barn. Viktigt att barnen har oömma kläder som ej varit i något annat stall.

Info om lokalen

Ni har tillgång till grillplats och en lokal med litet kök, bord och stolar. Det finns sittplats för runt 20 personer. OBS att i samma ingång som kalaslokalen finns även vår besökstoalett så ni kan inte låsa ytterdörren utan det måste vara öppet till toaletten. Ni kan hänga för en gardin så att övriga besökare ser att det är upptaget i lokalen.

Lekladan och utemiljöerna delas med övriga besökare. I ladan finns en madrass att hoppa på, sandlåda och lekstuga. Utomhus finns en lekplats med gungor, ett skogsområde och djurhagarna där djuren är under dagtid.

I lokalen finns kokplatta, kyl, frys, micro, diskho och kaffebryggare. Dock finns inga köksredskap eller kastruller.

I vedpåsen ingår ved, tidning, småskräp att tända med, tändstickor/tändare och en sopsäck. Ni samlar ihop ert skräp i sopsäcken och lämnar vid soprummet/stallet när ni är klara.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now